Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/6/d/5/loenetix.nl/httpd.www/templates/loenetix1/functions.php on line 177

De Loenetix zijn:

 

 
 
Walter – Zang/Gitaar

Na jarenlang vaste zanger te zijn geweest in diverse badkamers over heel Nederland, zing ik nu al een tijd bij de Loenetix. Ook speel ik sinds een tijdje gitaar bij de band.

 
   
 

Ellis – Zang

In 2000 ben ik tijdens mijn werk binnen gelopen tijdens een repetitie van de Loenetix en nooit meer weggegaan. Ik ben getrouwd met Walter en we hebben bij elkaar 5 kids. Daarnaast ben ik jongerenwerkster en in de tijd die er nog overblijft is er altijd wel iets wat ons weer leidt naar muziek. Bandjes kijken, festivals bezoeken, muziek luisteren en zijn we verslaafd aan introquizzen op internet.

Mijn favoriete muziekstijl is folkpunk, zoals the Pogues, Gogol Bordello en Pronghorn, waarin punk en folk gecombineerd worden.

Maar met elkaar muziek maken is écht super!

Ellis zwartwit

   
 

Bob – Toetsen

Begin 2008 ben ik bij de band gekomen en tevens het oudst (in jaren).

Al jaren ben ik met muziek bezig en in een ver verleden heb ik reeds in een bandje gespeeld. Daarna een hele tijd alleen maar geluisterd naar allerlei soorten muziek. Te druk bezig geweest met studie en werk. 

De muziek, repetities, optredens en de hele sfeer bij de band zijn een zeer welkome en noodzakelijke afwisseling van mijn dagelijks werk als longarts in een Amsterdams ziekenhuis.

   

Willem – Gitaar

Ik ben gek op muziek maken. Na in een Indonesische R&R band gitaar te hebben gespeeld heb ik samen met o.a. Michiel de Loenetix opgericht. Favoriete nummers heb ik niet echt. Mijn muziek is dansbaar met een vette melodie of zo!!! Eigenlijk maakt het mij niet uit welke muziek, als je maar lol hebt en als het maar lekker klinkt.

   

Raymond – Trompet

Vanaf begin 2015 ben ik de Loenetix komen versterken. Trompet is mijn passie, maar ik loop niet weg voor alle soorten percussie.

   

Robin Basgitaar

Bas is mijn instrument en ik vind het geweldig om muziek te maken. ik ben gek op punk en alles wat daaromheen hangt.  

Robin zwartwit
   

Michiel – Drums

Ik ben de drummer van de Loenetix en mede oprichter van de band. Mijn rode draad in de muziek is: als het maar swingt!
   

Marcelle – Manager

Ik vind muziek leuk, maar ik speel geen instrument. Daarentegen ben ik goed in regelen en ben altijd helder.

   
 

 

 

facebook_page_plugin